dilluns, 17 de febrer del 2014

16-02-14 Pla de la Calma........ #RefredatOn, #FreTraserOff

Diumenge amb un gran repte al cap, Pla de la Calma, Cigles de Berti, estroncat per el meu refredat i averia del fre traser.

Vam quedar a les 7,30h del Mati, el Brother, Juan i jo al parking a l'entrada de Canovas, ja que era una llarga ruta amb grans desnivells i aixi estalviar-nos els quilometres d'anada i tornada a SAV i poder estar a casa a una hora decent i complir amb els compromisos familiars.

Ja des de les primeres rampes, hem vaig donar conte, que un gran refredat i la bicicleta no son compatibles, però tot i aixo varem pujar a fins al Pla de la Calma a un bon ritme, no forçant  gaire, ja que despres tocava baixar fins a Aiguafreda per el GR i pujar als Cingles de Berti. Peró despres de la parada tècnica per esmorzar a dalt del Pla de la Calma.... toma, sense avisar amb quedo sense fre del darrera, lo que va suposar que la gran baixada pel el GR, va ser una tortura.... ja que tenia que tirar de fre davanter (entre pedres i arrels ven mujades)... lo que va fer que triguesim mes del conte en baixar.... i amb el rellotge en contra nostre i la meva galipandia, varem decidir baixar des de Aiguafreda cap a la Garriga directament per anar a Canoves i tornar a casa...... en fi bona ruta amb molts quilometres i bona companyia.

Preparats per començar...........
El Juan va d'artista fotogràfic......... je, je!!!


Parada tècnica a Vallfornes

Crec que soc jo........patint!!!

Parking de Maquines al Pla de de la Calma
Esmorzar, ben guanyat..........
El Brother............. fred??

La Floquet de Neu del Juan........

El descans de la Makina....


Free Monkey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada