dimarts, 21 de maig del 2013

19-05-13 Cova Negra amb el BTT Cubelles-Garraf

Com que ja comença la temporada d'estiu, lo que vol dir que començarem a passar alguns caps de setmana a Cubelles... Aquest cap de setmana vaig sortir de ruta amb la gent del BTT Cubelles-Garraf, bona gent amb la que vem fer la ruta Cubelles-Cova Negra-Cubelles, ruta divertida amb corriols, pista i un desnivell no gaire exigent, ideal per poder anar xerrant amb la gent....

A les 8.00h vem quedar a Cubelles, per despres recollir a la resta a Vilanova i començar a desfilar cap a la nostra destinació, tot per corriols que van servir per escalfar les cames, per despres començar la unica dura ascencio fins al Garraf. On vem estar una bona estona parats per agrupar el nutrit grup de Bikers que erem.

Despres d'un bon tros per un corriol força tècnic (no sense alguna llepada gracies als automàtics  vem arribar a la Cova Negre, on despres de una mica de fruita i una barreta vem retomar la ruta. Una mica mes
de corriol tecnic i pista per tornar a arribar a Vilanova on ens vem acomiadar d'una part del grup i arribada a Cubelles.



En fi 49km de ruta suau (ideal per veure com respon el genoll) i amb bona companyia....












P.D. Gracies a la Gent del Btt Cubelles Garraf per permetre que els acompanyes aquest dia i que segur que durant aquests mesos de Primavera-Estiu repetirem amb el seu permis.



Free Monkey

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada